SUP Yoga & kurs

SUP Yoga & kurs
From SEK SEK995.00
  • Duration: 3 Hours (approx.)
  • Location: Grebbestad
  • Product code: P9Q0WB

Hur paddlar men SUP egentligen? Hur svänger man och paddlar rakt  fram utan att behöva byta sida med paddeln hela tiden? Vad är surf stance, sweet spot och pivot turns? Om du vill kombinera en SUP yoga klass med en paddelteknisk kurs och efter dagen se lite mer proffsig ut på en SUP är detta aktiviteten för dig.

Vi börjar med övningar på land för att bli mer medveten om grundning och balans på brädan, paddelteknik, säkerhet och väder mm innan vi lägger brädorna i vattnet och paddlar ut till vårt ankare där vi ägnar oss åt en skön SUP yoga klass hela tiden med havets unika och helande närvaro.

Efter SUP yoga klasser där du förmodligen har utmanat din balans kommer du ha en helt annan känsla och stabilitet på SUP brädan och det är då dags att gå in lite mer på de tekniska delarna. Vi går igenom paddelteknik som är omväxlande, kul och användbar på havet, pratar säkerhet, vind och vågor och tränar på pivot turns - tekniker som alla är roliga och gör din SUP paddling mer mångsidig och rolig. Efter kursen får du ett kurs intyg från ACA ( American Canoe Association) " Quick start your SUP" - ett diplom som talar om vad du har gått igenom och som i vissa delar i världen kan behövas visas upp vid t. ex hyra av en SUP.